Preskocit navigáciu

Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP


Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP
V priestoroch Múzea SNP v Banskej Bystrici dňa 18. mája 2018 odovzdal riaditeľ Vojenskej polície plukovník Michal Migát za prítomnosti riaditeľov odborov VP a veliaceho poddôstojníka VP štábneho nadrotmajstra Radovana Orgoníka osvedčenie všetkým absolventom vstupného odborného kurzu vojenských policajtov, ktorý absolvovali v termíne od 5. marca 2018 do 18. mája 2018 v priestoroch Odboru výcviku a kynológie Vlkanová – Hronsek.
Vstupný odborný kurz v dĺžke 10 týždňov je určený najmä pre nových príslušníkov vojenskej polície a jeho cieľom je pripraviť ich po teoretickej a praktickej stránke na plnenie úloh vojenského policajta tak, aby vedeli vykonávať služobné zákroky v rôznych situáciách, viesť služobné motorové vozidlo s využitím zvláštnych výstražných znamení, taktiež praktickú policajnú streľbu a ďalšie nevyhnutné spôsobilosti vojenského policajta.

Slávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VPSlávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VPSlávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VPSlávnostné ukončenie Vstupného odborného kurzu VP

Autor: Vojenská polícia - Dátum: 21.05.2018
Čítanosť: 7077
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share