Preskocit navigáciu

Medzinárodný kooperačný výcvik psovodov a služobných psov Krpáčovo 2018.


Medzinárodný kooperačný výcvik psovodov a služobných psov Krpáčovo 2018.

Oddelenie kynológie odboru výcviku a kynológie Vojenskej polície Vlkanová – Hronsek zorganizovalo v termíne 18.-22.6.2018 už štvrtý ročník Medzinárodného kooperačného výcviku psovodov a služobných psov ozbrojených zborov Českej, Maďarskej a Slovenskej republiky.
Tento rok prijalo pozvanie 70 psovodov s 80 služobnými psami. K už tradičným účastníkom Vojenskej polície ČR, Väzenskej služby MR, Policajného zboru, Zboru väzenskej a justičnej stráže, Finančnej správy a Ozbrojených síl SR, pribudli tento rok zástupcovia Armády ČR a Vojenskej polície MR.
Program výcviku bol prispôsobený skúsenostiam psovodov, ako aj špecializácií a stupňov vycvičenosti jednotlivých služobných psov. Novinkou, pripravenou v spolupráci s Národným centrom EOD a RCHBO Nováky, bol taktický postup psovoda so služobným psom v špecializácii na vyhľadávanie výbušnín a prekurzorov.
Poďakovanie patrí každému, kto sa aktívne podieľal na organizácii tohto kooperačného výcviku, ako aj všetkým zúčastneným cvičiacim.


MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.MEDZINÁRODNÝ KOOPERAČNÝ VÝCVIK PSOVODOV A SLUŽOBNÝCH PSOV KRPÁČOVO 2018.

Autor: VP - Dátum: 18.07.2018
Čítanosť: 7307
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share