Preskocit navigáciu

Futbalový turnaj


Futbalový turnaj

      V priestoroch športovej haly Futbalového klubu vo Veľkom Mederi sa dňa 13. septembra 2018 uskutočnil futbalový turnaj pod záštitou riaditeľa Kriminálneho úradu finančnej správy, ktorého sa zúčastnili príslušníci Kriminálneho úradu finančnej správy, Finančného riaditeľstva SR, Policajného zboru SR, Prokuratúry SR, Colnej správy ČR a Vojenskej polície. 8 mužstiev bolo rozdelených do dvoch skupín, v ktorých sa hralo systémom každý s každým. Po prehre s Colnou sekciou Finančnej správy, víťazstve nad Analytickou sekciou Finančnej správy a remíze s Colnou správou ČR hrali naši futbalisti zápas o konečné tretie miesto s Kriminálnym úradom finančnej správy, v ktorom zvíťazili po penaltovom roztrele 2:1 a teda skončili na konečnom treťom mieste.
       Po ukončení turnaja sa v priestoroch Školiaceho a rehabilitačného strediska finančnej správy vo Veľkom Mederi konalo vyhodnotenie turnaja a posedenie, ktoré prispelo k vytvoreniu osobných kontaktov medzi partnerskými zložkami, ktoré sú potrebné pre zlepšenie spolupráce. Našich futbalistov prišli osobne podporiť a povzbudiť riaditeľ Vojenskej polície plk. PhDr. Michal Migát spolu so zástupcom riaditeľa Vojenskej polície pplk. Ing. Valentínom Cebom.

Vojenskú políciu na tomto turnaji reprezentovali mjr. Hájek z OPČ Trenčín, kpt. Jankanič, nrtm. Kunák, rtm. Mušuta zo Štábu Trenčín, kpt. Kostúrik, nrtm. Gomboš z OKMVaK Vlkanová- Hronsek, kpt. Gelnar a čat. Mikula z OPV Bratislava.



Autor: Vojenská polícia - Dátum: 13.09.2018
Čítanosť: 6895
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share