Preskocit navigáciu

Príprava štábu NATO MNMPBAT začala v Poľsku


Príprava štábu NATO MNMPBAT začala v Poľsku

V termíne 14. - 18. marca 2011 sa v priestoroch odbornej výcvikovej školy Vojenskej polície Poľska uskutočnilo prvé zamestnanie štábu práporu NATO MNMPBAT, ktoré oficiálne odštartovalo prípravu štábu práporu vo výcvikovom roku 2011.

Zamestnanie bolo zamerané na zladenie štábu práporu, ďalej na revíziu SOP práporu a ich aktualizáciu a identifikovanie ďalších oblastí, ktoré je nutné obsiahnuť v SOP. ďalej úlohou štábu práporu bolo oboznámenie sa s operačnou situáciou a operačným rozkazom nadriadeného veliteľa na výcvikový rok 2011, ktorý bol veliteľovi práporu odovzdaný počas zamestnania. Veliteľ práporu následne vykonal prvotnú analýzu obdržanej úlohy a spracoval požiadavku na ďalšie doplňujúce informácie.

Zamestnanie úspešne odštartovalo prípravu na medzinárodné cvičenie vojenskej polície LIVEX "Black Bear 2011". Ďalším krokom k naplneniu ambície vykonať predmetné cvičenie je veliteľsko - štábny nácvik, ktorý prápor čaká v mesiaci apríl na Slovensku. Uvedené prípravy a samotné živé cvičenie sú prípravou na afiláciu k medzinárodnému zboru MNC-NE, ktorá prápor čaká v roku 2012

 

Napísali o nás:

http://www.zw.wp.mil.pl/pl/1_363.html 



 


Príprava štábu NATO MNMPBAT začala v Poľsku

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 18.03.2011
Čítanosť: 19818
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share