Preskocit navigáciu

Návrat z operácie ISAF


Návrat z operácie ISAF

Dňa 14. decembra 2011 v priestoroch 11. mechanizovaného práporu náčelník Generálneho štábu OS SR generál Ľubomír BULÍK privítal vojakov, ktorí sa vrátili zo zahraničnej operácie NATO ISAF v Afganistane a EUFOR ALTHEA v Bosne a Hercegovine. Celkom 205 vojakov zo Slovenska, prevzalo ocenenia za účasť v mierových misiách z rúk náčelníka generálneho štábu OS SR a najvyšších predstaviteľov rezortu obrany, medzi ktorými boli aj štyria príslušníci Vojenskej polície a dvaja štvornohí pomocníci kpt. Ján KUPEC z Útvaru VP Banská Bystrica, rtm. Ivan MANCUŠKA z Útvaru VP Topoľčany, rtn. Radoslav CHEBEŇ z Útvaru VP Banská Bystrica a rtn. Ján KORMOŠ - psovod z Útvaru VP Prešov so služobnými psami BRIT a JONY.

„Som naozaj úprimne rád, že sa s Vami stretávam pri takej výnimočnej a pre nás všetkých slávnostnej a príjemnej príležitosti akou je ocenenie profesionality, statočnosti a odvahy“ povedal vo svojom príhovore náčelník generálneho štábu generál Ľubomír Bulík „ďakujem Vám za veľký kus poctivej práce, ktorú ste v operácii ISAF a EUFOR – ALTHEA odviedli“ zdôraznil na záver.

Slávnostného nástupu sa zúčastnili, okrem náčelníka Generálneho štábu OS SR, predstavitelia mesta Martin a ďalší významní hostia ozbrojených síl Slovenskej republiky, Vojenskej polície a rodinný príslušníci.


Slávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v MartineSlávnostný nástup v Martine

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 16.12.2011
Čítanosť: 23818
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share