Preskocit navigáciu

Víťazstvo vojenských policajtov


Víťazstvo vojenských policajtov

V dňoch 6. a 7. februára 2013 sa v areáli Skalka aréna uskutočnili Majstrovstvá Ozbrojených síl Slovenskej republiky v bežeckom lyžovaní. Organizátorom podujatia bol 5. pluk špeciálneho určenia Žilina. Vojenskú políciu reprezentovali nrtm. Bc. Vladimír Bobuľa z Centra výcviku a kynológie Vojenskej polície, rtn. Bc. Marián Porubský a rtn. Marián Sedliak obaja z Útvaru Vojenskej polície Banská Bystrica.

Na náročných, ale výborne upravených tratiach, súťažiaci rozdelení do vekových kategórii zápolili o titul Majstra OS SR v bežeckom lyžovaní. Titul Majster OS SR pre rok 2013 v kategórii M3 /muži nad 40 rokov/ získal nrtm. Bc. Vladimír Bobuľa, pričom jeho výsledný čas bol najlepší spomedzi všetkých súťažiacich bez rozdielu kategórii. V kategórii M2 /muži nad 30 do 40 rokov/ titul Majster OS SR získal rtn. Bc. Marián Porubský. Obaja menovaný boli i členmi víťaznej štafety, keď spolu s kpt. Ing. Jaroslavom Banášom z ružomberského úradu hlavného lekára skončili na prvom mieste pred štafetou z 5. pluku špeciálneho určenia zo Žiliny.

Víťazom gratulujeme!!!


Víťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtovVíťazstvo vojenských policajtov

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 18.02.2013
Čítanosť: 17768
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share