Preskocit navigáciu

Psovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciu


Psovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciu

Psovodi OPV Prešov vzorne reprezentovali Vojenskú políciu i služobnú kynológiu rezortu na Otvorených majstrovstvách banskobystrického kraja Policajného zboru vo výkone psovodov a služobných psov na špeciálne využitie, ktoré sa konali v rekreačnom zariadení hotela HYDRO na Krpáčove v termíne od 16.3. – 20.3.2015.

Rtm. Peter MACKO (vedúci družstva), rtn. Miloš ŠOLTÍS so služobným psom JONY (vyhľadávanie výbušnín) , rtn. Ján KORMOŠ so služobným psom ČIČO (vyhľadávanie omamných a psychotropných látok) po pekných výkonoch obsadili prvé miesta vo svojich kategóriách, čím totálne zaskočili organizátorov i pretekárov z radov policajného zboru.

Napriek tomu, že ich príprava nebola bezproblémová dokázali, že ich kvalita a odborná pripravenosť je na vysokej úrovni. Tento pekný výsledok, ktorý ocenili aj vysoko postavení príslušníci PZ SR prítomní na vyhodnotení súťaže, je z časti odrazom aj ich osobného prispenia mimo služobný čas v rámci osobného voľna.


Psovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciuPsovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciuPsovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciuPsovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciuPsovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciuPsovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciuPsovodi vzorne reprezentovali Vojenskú políciu

Autor: VP - Dátum: 26.03.2015
Čítanosť: 16574
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share