Preskocit navigáciu

Strelecko taktická príprava Oddelenia krízového manažmentu Vlkanová Hronsek v priestore Lešť


Strelecko taktická príprava Oddelenia krízového manažmentu Vlkanová Hronsek  v priestore Lešť V dňoch 7.-8.4.2015 vykonali príslušníci Oddelenia krízového manažmentu Vlkanová Hronsek strelecko taktickú prípravu v priestore CV Lešť. Výcvik pozostával zo streleckej a taktickej časti.
Strelecká príprava obsahovala streľbu zo SA vz.58V a pištole Glock 17. Príprava zahŕňala streľbu za pohybu a v špeciálnych streleckých pozíciách potrebných pre ďalšiu činnosť pri taktickej príprave. Príslušníci OKM zdokonaľovali v zladenosť tímu pri vstupe do objektov. V tejto príprave bola precvičená aj činnosť s nepriestrelným štítom. Počas týchto dní príslušníci OKM precvičili doposiaľ získané skúsenosti vo všetkých strelecko taktických činnostiach, ktoré by mohli byť využívané v domácom a medzinárodnom krízovom manažmente.

Strelecko taktická príprava Oddelenia krízového manažmentu Vlkanová Hronsek  v priestore Lešť Strelecko taktická príprava Oddelenia krízového manažmentu Vlkanová Hronsek  v priestore Lešť

Autor: VP OVaK - Dátum: 08.04.2015
Čítanosť: 7397
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share