Preskocit navigáciu

Zabezpečenie protokolárnych návštev


Zabezpečenie protokolárnych návštev Príslušníci oddelenia ochrany osôb a sprevádzania Vojenskej polície v spolupráci s oddelením krízového manažmentu Topoľčany, oddelením policajného výkonu Nitra a Bratislava a príslušníkmi kynológie Vojenskej polície zabezpečovali v dňoch 10.-14. novembra 2015 zahraničné protokolárne návštevy náčelníka Generálneho štábu OS SR.
Slovenskú republiku navštívil vrchný spojenecký veliteľ NATO pre transformáciu generál Denis MERCIER so svojím sprievodom.
Nasledujúci deň vojenskí policajti zabezpečovali návštevu náčelníka Generálneho štábu Srbských ozbrojených síl generála Ljubiš DIKOVIČA s manželkou a svojím sprievodom. Profesionálne zabezpečili osobnú ochranu a prepravu hostí, sprevádzanie, ochranu ubytovacích priestorov, epizodickú ochranu a pyrotechnické prehliadky priestorov. Aj napriek náročnému programu boli všetky úlohy spojené so zabezpečením spomínaných návštev vykonané na vysokej profesionálnej úrovni, čo nemalou mierou prispelo k ich hladkému a bezproblémovému priebehu.

Zabezpečenie protokolárnych návštevZabezpečenie protokolárnych návštevZabezpečenie protokolárnych návštevZabezpečenie protokolárnych návštev

Autor: vp - Dátum: 20.11.2015
Čítanosť: 7033
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share