Preskocit navigáciu

Vojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SR


Vojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SR
Dňa 2. júla 2016 sa konal v poradí už 4. ročník podujatia TANKOVÉ DNI LAUGARICIO - DEŇ S POZEMNÝMI SILAMI OS SR. Podujatie sa konalo pod záštitou ministra obrany SR Petra Gajdoša a predsedu trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslava Bašku.
Po slávnostnom výstrele z tanku T-55 nasledovalo predstavenie všetkej zúčastnenej techniky. Diváci si mali možnosť pozrieť bojové ukážky Ozbrojených síl SR, ako i ukážku malej Napoleonskej bitky z roku 1809. Samozrejme ani tento rok nechýbali dynamické a statické ukážky Vojenskej polície.
Príslušníci Odboru výcviku a kynológie Vlkanová-Hronsek v spolupráci s Odborom policajného výkonu Bratislava a Odborom podpory policajného výkonu Trenčín pripravili pre návštevníkov podujatia statickú ukážku výzbroje a techniky. V rámci tejto ukážky si diváci mohli pozrieť a vyskúšať Aligátor, Mercedes G-280, Land Rover Defender 110, Nissan Pathfinder, Hondu VFR 800x, pištoľ GLOCK 17, Sa vz. 58 VM, HK UMP, granátomet HK 96, OPU AW50, OPU 308Win či brokovnicu. Nechýbala ani ukážka výbavy pre kriminalistických technikov, výbava pre riadenie premávky, protiúderový komplet a oblečenie pre vodičov motocyklov.
Dynamickú ukážku VP sprevádzania a ochrany VIP v konfliktnej zóne predviedli príslušníci Oddelenia krízového manažmentu Topoľčany.
Príslušníci Oddelenia policajného výkonu Topoľčany zabezpečovali sprevádzanie techniky a reguláciu dopravy a vykonávali zabezpečenie poriadkovej služby nielen počas sobotňajšieho hlavného programu, ale aj počas príprav na uvedené podujatie, ktoré sa začali už 29. júna.
Tohtoročné podujatie si nenechal ujsť ani bývalý riaditeľ Vojenskej polície plukovník Ing. Milan HAMAR, PhD., ktorý vyjadril svoje nadšenie a spokojnosť s odvedenou prácou príslušníkov Vojenskej polície.

Vojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SRVojenská polícia na Tankových dňoch Laugaricio 2016 - Deň s Pozemnými silami OS SR

Autor: VP - Dátum: 04.07.2016
Čítanosť: 8020
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share